28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

José de Sousa vernedert Luke Humphries in finale

Jose-de-Sousa

Jose-de-Sousa

De Sousa met een gemiddelde van 114 te sterk voor Humphries
De Portugees José de Sousa heeft zaterdagavond de Players Championship 9 op zijn naam weten te schrijven. De Sousa vernederde in de finale Luke Humphies met 8-1.

Humphries speelde in het Duitse Niederhausen absoluut geen slechte wedstrijd. Met ruim 94 gemiddeld deed de Engelsman het absoluut niet verkeerd. Het verschil zat hem in het niveau van de Sousa die in de finale een gemiddelde noteerde van 114. Dat was teveel voor Humphries om er een echte wedstrijd van te maken.

Nederlanders

De Nederlandse darters waren in Niedernhausen niet bepaalde succesvol. Jermaine Wattimena deed het nog het best, maar vloog in de achtste finale uit het toernooi. Dimitri van den Bergh was met  6-4 te sterk voor Wattimena. Martijn Kleermaker, Danny Noppert en Christiaan Kist en Ron Meulenkamp gingen in derde ronde onderuit.

Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbodde en Raymond van Barneveld kenden geen beste middag. Het trio vloog al in de eerste ronde uit het toernooi. Van Gerwen verloor met 6-4 van Josh Payne, van Duijvenbode met 6-4 van Christiaan Kist en van Barneveld moest met 6-3 zijn meerdere erkennen in Ryan Meikle.

Zondagmiddag staat er een volgende Players Championship toernooi op het programma. Het toernooi begint wederom om 15.00 uur. KLIK HIER voor de uitslagen van vandaag.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites