Jonker: “Het gaat om winnen, en dat is gelukt”

Jonker tevreden met 1-0 overwinning

Het Nederlands vrouwen elftal won zondag op het WK met 1-0 van Portugal. Bondscoach Andries Jonker was na afloop zeer tevreden met de overwinning.

“Het gaat om winnen, en dat is gelukt”, was na afloop de eerste reactie van bondscoach Andries Jonker voor de camera van de NOS. “We hebben niet makkelijk gevoetbald en niet veel kansen gehad, maar die twee die we krijgen die moeten er wel in”.

Donderdag is de Verenigde Staten de volgende tegenstander. Jonker kijkt er met vertrouwen naar uit. “Wij zijn niet bang, we gaan spelen voor wat we waard zijn. We zijn er van overtuigd dat we kunnen winnen”. Nederland tegen de Verenigde Staten begint donderdagnacht om 03.00 uur.

Lees meer nieuws bij Sport in Nederland

Sport in Nederland besteed aan veel sporten ruimschoots aandacht. Lees via onze website ook het laatste voetbal en formule 1 nieuws. Ook aan wielrennen, darts, tennis, volleybal, atletiek en hockey besteden we ruimschoots aandacht. Ook vind je soms een gratis livestream naar een sportevenement. Lees dus nu het allerlaatste en actuele sportnieuws via Sport in Nederland.

/