Jong Oranje speelt ook gelijk tegen Duitsland

Jong Oranje speelt ook gelijk tegen Duitsland

Oranje houdt nog steeds kans op kwartfinale

Powered by WP Bannerize

Jong Oranje heeft zaterdagavond de kraker tegen Duitsland op het EK voetbal voor spelers onder de 21 jaar gelijk gespeeld.

Meer Eredivisie nieuws? Check het nu hier!

De wedstrijd tegen de Duitsers eindigde in 1-1. Op basis van de wedstrijd een verdiende uitslag. Nederland kwam na rust via Kluivert op gelukkige wijze op een 1-0 voorsprong. Na een verschrikkelijke blunder van de Duitse doelman Dahmen die een terugspeelbal niet onder controle kreeg wist Kluivert te scoren.

Toch kwamen in de slotfase de oosterburen steeds meer opzetten en was het wachten op de gelijkmaker. Die kwam er zes minuten voor tijd toen Nmecha vrijstaand de bal langs doelman Scherpen kon tikken. Bondscoach van de Looi bracht daarna pinchitter Brobbey nog in, maar zijn invalbeurt kwam te laat om nog iets te forceren.

Omdat Roemenië eerder op de avond met 2-1 won van Hongarije gaat Roemenië samen met Duitsland aan de leiding met 4 punten. Oranje staat derde met 2 punten. Dinsdag zal gewonnen moeten worden van Hongarije om kwalificatie voor de kwartfinale af te dingen.

Geef reactie

Laat reactie achter