28 maart 2024
Jong Az

Jong AZ

Jong AZ trekt in vermakelijk duel aan het langste eind

Jong AZ heeft maandagavond in een leuke en aantrekkelijke wedstrijd drie punten weten te pakken tegen FC Eindhoven. De Alkmaarders wonnen met 3-2.

Jong AZ en FC Eindhoven maakten er een open wedstrijd van. Beide ploegen speelden vol op de aanval en kregen behoorlijk veel kansen. De beloftenploeg uit Alkmaar trok uiteindelijk aan het langste eind.

FC Eindhoven stond bij rust nog op een 0-1 voorsprong door een treffer van Botermans. Na rust wist Jong AZ te scoren via Koopmeiners, Goudmijn en Duin. De Meij maakte vlak voor tijd nog wel de 3-2, maar er was te weinig tijd over om nog een punt uit het vuur te slepen.

Jong AZ klimt door de overwinning naar de zeventiende plaats met 19 punten. FC Eindhoven zakt naar de twaalfde plaats met 27 punten.