25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Jeugdtrainer Roy Ebbers van De Graafschap overleden

Voetbal

Voetbal

Jeugdtrainer De Graafschap Roy Ebbers overleden

Verdrietig nieuws vanuit Keuken Kampioen Divisie club De Graafschap. Jeugdtrainer Roy Ebbers is op 48-jarige leeftijd overleden.

Ebbers maakte vanaf 2018 deel uit van de jeugdopleiding van De Graafschap. De spelers die met hem samen hebben gewerkt, zijn dinsdagmiddag bij elkaar gekomen op De Bezelhorst, de trainingsaccomodatie van De Graafschap. Alle trainingen van de jeugd zijn afgelast. De Graafschap schrijft dat spelers en technische staf van de teams ‘geschokt en aangedaan’ zijn vanwege het verlies.

Aanstaande zaterdag zullen bij alle wedstrijden van de jeugdteams een minuut stilte worden gehouden, laat De Graafschap weten. Ook zullen de spelers een rouwband dragen. De Graafschap wenst Ebbers’ partner Maaike, zijn vrienden en alle nabestaanden veel sterkte toe.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites