Japan

Japan stunt ook met 2-1 overwinning op Spanje

Japan heeft op het wereldkampioenschap na Duitsland ook Spanje weten te verassen. Japan won de wedstrijd met 2-1.

Eerder dit toernooi wisten de Aziers ook al met 2-1 te winnen van Duitsland, maar tegen Costa Rica ging het vervolgens mis omdat dit duel met 0-1 werd verloren.

Ook tegen Spanje zag het er in eerste instantie niet goed uit want de Spanjaarden kwamen via Morata in de eerste helft op een 0-1 voorsprong.

Na rust wist Japan de schade te herstellen. Doan zorgde voor de 1-1 en niet veel later schoot Tanaka de Japanners zelfs na een 2-1 voorsprong. Spanje drong daarna aan maar wist de stand niet meer gelijk te trekken. Japan eindigt als groepswinnaar en Spanje gaat als nummer twee naar de achtste finale.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.