Japan verliest na strafschoppen van Kroatië

Kroatië neemt strafschoppen beter dan Japan

Het is Japan niet gelukt om de kwartfinale te bereiken van het WK voetbal in Qatar. Kroatië bleek na strafschoppen te sterk.

Na 120 minuten spelen stond het 1-1 tussen beide landen. Maeda maakte namens Japan vlak voor rust de 1-0, maar na bijna een uur spelen maakte Perisic met een rake kopbal de gelijkmaker.

In de verlenging kon het alle kanten op, maar doelpunten vielen er niet meer. Strafschoppen moesten de beslissing brengen en de Kroaten deden dat beter en wonnen met 3-1.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.