Japan

Japan verrast met 2-1 overwinning op Duitsland

Japan heeft op het WK voetbal in Qatar verrast met een overwinning op Duitsland. De Japanners wonnen de wedstrijd met 2-1.

De Duitsers kwamen in de eerste helft via een benutte strafschop van Ilkay Gündogan verdiend op een 1-0 voorsprong, en na rust hadden de Duitsers het duel gewoon moeten beslissen maar de Japanse goalie Shucki Gonda redde een aantal keren fraai.

Japan kreeg in de laatste twintig minuten twee gigantische kansen, maar stuitte daarbij op Manuel Neuer. Een kwartier voor tijd kwam de ploeg van bondscoach Shigeo Kusomoto toch op gelijke hoogte via oud-PSV’er Ritsu Doan. Een paar minuten later, vrijwel uit het niets, was het opnieuw raak. Takuma Asano, nota bene speler van het Duitse VfL Bochum, schoot knap binnen na een Bergkampiaanse aanname. 

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.