Meteen naar de inhoud
Home » Jakobsen blij met rentree in het peloton

Jakobsen blij met rentree in het peloton

Jakobsen bouwt het rustig aan op

Fabio Jakobsen raakte vorig jaar zwaar gewond in de Ronde van Polen, maar zondag maakte de Nederlander zijn rentree in de Ronde van Turkije.

Rustig aan

Jakobsen mengt zich nog niet in de sprintjes, maar is al lang blij dat hij weer terug is in het peloton. “Het is fantastisch om er weer bij te zijn. Ze vroegen me al of ik mee zou gaan sprinten, maar ik wil het rustig aan weer gaan opbouwen en langzaam weer in vorm komen”, aldus Jakobsen in gesprek met de organisatie van de Ronde van Turkije.

“Het is speciaal om weer terug te zijn in het peloton. De renners hier laten merken dat ze blij zijn dat ik er weer ben. En ik vind het ook super om al die mensen in de koers weer te zien. In deze ronde gaat het mij er om dat ik finish, en daar waar ik het team kan helpen, ik mijn steentje kan bijdragen”.

Groot kampioen

Jakobsen was maandagmiddag ook blij dat zijn teamgenoot van Deceunicnk Quick-Step Mark Cavendish de etappe won. “Het is super speciaal om Mark hier te zien winnen. Hij is echt enorm gemotiveerd om weer een keer te winnen, en dat lukt hem nu hier, hij is echt een groot kampioen”, aldus Fabio Jakobsen.

Geef een antwoord