Italië begint met overtuigende overwinning aan EK

Italië begint met overtuigende overwinning aan EK

Italianen beginnen goed aan EK voetbal

Italië is vrijdagavond met een overtuigende overwinning op Turkije begonnen aan het EK Voetbal. In Rome won Italië met 3-0 van Turkije.

De wedstrijd in Rome stond vanavond onder leiding van de Nederlandse scheidsrechter Danny Makkelie die een prima indruk maakte. Makkelie oogde rustig en leidde de wedstrijd voortreffelijk. De 38-jarige Makkelie trok maar twee gele kaarten.

Powered by WP Bannerize

Bij de rust stond het nog 0-0, maar was Italië wel de sterkere ploeg. Na rust werden de Italianen nog sterker en kwamen de Turken amper nog onder de Italiaanse druk uit.  De openingstreffer kwam op naam van Demiral die de bal uit een voorzet via zijn borstkas langs zijn eigen doelman zag gaan.

Na de 1-0 bleef Italië gas geven en was het wachten op de tweede treffer. Die kwam er via Immobile die halverwege de tweede helft uit de rebound voor een goal zorgde. Insigne maakte tien minuten voor tijd de 3-0 waardoor de start van de Italianen meer dan uitstekend is. De andere groepswedstrijd gaat tussen Wales en Zwitserland. Dat duel word zaterdagmiddag om 15.00 uur gespeeld in Baku.

Powered by WP Bannerize

Geef reactie

Laat reactie achter