Italiaan Ganna wint tijdtrit in de Vuelta

Italiaan Ganna wint tijdtrit in de Vuelta

Ganna sneller dan Evenepoel en Roglic

De Italiaanse tijdritspecialist Filippo Ganna heeft dinsdag de tijdrit in de Vuelta op zijn naam geschreven. De Belg Remco Evenepoel eindigde als tweede en de Sloveen Primoz Roglic als derde.

Evenepoel legde de 25,8 kilometer lange tijdrit door Valladolid af in 27 minuten en 55 seconden. Daarmee werd de wereldkampioen tijdrijden tweede, op zestien seconden van de Italiaan Ganna.

Roglic moest zich tevredenstellen met de derde plaats. De kopman van Jumbo-Visma gaf 36 seconden toe op Ganna. Robert Gesink was op de 25e plaats en met ruim twee minuten achterstand de beste Nederlander in de tijdrit.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/