Schaatskalender 2022-2023

ISU World Cup Calgary live via livestream NOS.NL

Dit weekend via de ISU World Cup in het Canadese Calgary plaats. Het schaatsen kan je dit weekend kijken via een livestream.

Lees ook: Programma en uitslagen ISU World Cup Calgary

Wegens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar zend de NOS dit weekend het schaatsen online uit. Mocht je dus een ontzettende hekel hebben aan voetbal dan hoef je het schaatsen niet te missen dit weekend.

De ISU World Cup in Calgary is vrijdag, zaterdag en zondagavond vanaf 20.30 live te zien via NOS.NL. Surf dus na die website en mis niks.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.