1 maart 2024
Iran

Iran

Iran slaat in negende en elfde minuut blessuretijd toe

Iran heeft zich vrijdagmiddag naar drie WK punten geknokt tegen Wales. Iran won diep in blessuretijd de wedstrijd met 2-0.

Iran wist dat het moest winnen om nog een kans te behouden op een plek in de achtste finale. Na de 2-6 nederlaag tegen Engeland wist het zich een kans te verschaffen door in de 90+9 en 90+11 toe te slaan.

Breekpunt was een rode kaart voor doelman Hennessey in de 86e minuut. De sluitpost deelde een karatetrap uit en kon inrukken.

Vervolgens regende het kansen voor Iran. In de achtste minuut van de blessuretijd was het eindelijk raak via Roozbeh Cheshmi, wat tot euforische taferelen bij de Aziatische ploeg leidde. In de 101e minuut maakte Ramin Rezaeian het Iraanse feest compleet met de 0-2.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl