Ineos Grenadiers haalt Bernal uit de Tour

Ineos Grenadiers haalt Bernal uit de Tour

Ineos Grenadiers vind het beter als Bernal stopt

Egan Bernal is door zijn team Ineos Grenadiers uit de Tour de France gehaald. De ploegleiding neemt de 23-jarige Tourwinnaar van 2019 in bescherming.

Dat meldt zijn team vanochtend op Twitter. „We hebben het besluit genomen, met de beste bedoelingen voor Egan”, zegt teambaas Dave Brailsford in een statement. „Egan is een ware kampioen die houdt van koersen, maar hij is ook een jonge coureur die nog veel Tours gaat rijden. Echter, wij denken dat het beter is voor hem om nu te stoppen.”

Bernal, de Tourwinnaar van 2019, verloor de laatste dagen veel tijd. Zijn kans om op opnieuw de gele trui naar Parijs te rijden was al verkeken. De Colombiaan baalt van het besluit om af te stappen. „Dit is natuurlijk niet hoe ik de Tour had willen eindigen, maar ik ben het ermee eens dat dit het juiste besluit is, gezien de omstandigheden.”

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie