28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Indy 500 gratis kijken via een live stream

Indy 500 gratis kijken via een live stream

Indy 500 gratis kijken via een live stream

Indy 500 gratis live stream

Wint Rinus van Kalmthout ‘Veekay’ dit weekend een race in de Indy 500? Kijk via een live stream dit weekend gratis naar de Indy 500 via een 100% werkende stream.

Indy 500 live stream 1 KLIK HIER
Indy 500 live stream 2 KLIK HIER

Veekay won twee weken geleden een race in de Indy 500 en schreef daarmee weer een stukje autosport historie. Arie Luyendyk heeft de Indianapolis 500 twee keer gewonnen, in 1990 en 1997. Ook dit weekend staat de race gepland in Indianapolis en Rinus van Kalmthout maakt natuurlijk opnieuw kans op een overwinning. De gratis live stream van de Indy 500 kan je hier boven vinden.

Indy 500 op televisie en via een live stream

De races in de Indy 500 worden in Nederland live uitgezonden via Ziggo Sport. Ook dit weekend is de race op televisie te zien via het racing kanaal. Wil je dit weekend online gratis kijken naar de Indy 500 dan is dat ook mogelijk. Via bovenstaande streams kan je namelijk met één muisklik de stream zo openen en live op je telefoon, tablet of laptop kijken naar de race in Indianapolis.

Sport in Nederland zend via bovenstaande kanalen de Indy 500 en andere autosport races niet live uit. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes van andere websites die het allemaal online gratis uitzenden. Het scheelt jou ontzettend zoeken op het internet naar een stream want bij ons staan ze gratis voor je klaar. Werkt de stream, deel je hem dan ook even met je vrienden op Twitter, Instagram op Facebook?

Meer gratis race streams

Natuurlijk zijn er meer aanbieders die live en gratis MotoGP, Formule 1 en Indy 500 uitzenden. Zo kan je bijvoorbeeld via de streams van LIVE TV en Hesgoal vaak online gratis naar races kijken. Die streams zijn vaak van een hele goede kwaliteit en over het algemeen zitten er ook weinig virussen in. Ook via Streamhunter en Sportstreaming.com kan je vaak online motor en autosport online kijken. Ook kan je via een VPN verbinding zoals via Surfshark kun je gratis autosport kijken. MotoGP  livestreams vind je ook via TotalSportek en Viprow.

Kalender Indy 500 in 2021

07 maart Sint Petersburg (straten circuit)
11 april Barber Motorsports Park (gp circuit)
18 april Long Beach (straten circuit)
01 mei Texas Motor Speedway (oval)
02 mei Texas Motor Speedway (oval)
15 mei Indianopolis Motor Speedway (gp circuit)
30 mei Indy 500 (oval)
12 juni Belle Isle Detroit (straten race)
13 juni Belle Isle Detroit (straten race)
20 juni Road America (gp circuit)
04 juli Mid-Ohio (gp circuit)
11 juli Toronto (straten race)
08 augustus Nashville (straten race)
14 augustus Indianapolis Motor Speedway (gp circuit)
21 augustus WW Technology Race Way (oval)
12 september Grand Prix of Portland (gp circuit)
19 september Laguna Seca (gp circuit)

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites