Hoe kijk ik Formule 1 via ViaPlay?

Formule 1 in 2022 via ViaPlay (Foto Wikipedia)

Formule 1 in 2022 via ViaPlay (Foto Wikipedia)

Sluit een abonnement op ViaPlay af per 1 maart via je Ziggo of KPN

Vanaf 2022 is de Formule 1 alleen nog maar te zien via de nieuwe sportzender ViaPlay. Maar hoe kijk ik in 2022 Formule 1 via ViaPlay?

Voor veel Formule 1 fans is de overgang van Ziggo Sport naar ViaPlay net een rondje Holland Casino geworden. De roulette is begonnen met nieuwe presentatoren, nieuwe journalisten op de grid en een hoop nieuwe mensen die vanuit de studio hun commentaar mogen gaan geven over de Formule 1. Er is voldoende over gezegd en geschreven, maar het Formule 1 seizoen gaat gewoon van start en de echte diehard supporter is er dan gewoon weer bij.

Hoe kijk ik ViaPlay?

De vraag die veel mensen hebben is van hoe kom ik nou aan ViaPlay? Dat is toch een soort van streamingdienst? Nee deze zender kan je vanaf 1 maart gewoon opnemen in je zenderpakket. Ziggo en KPN zullen het sowieso gaan aanbieden, maar ook bij andere providers zal het mogelijk gaan worden om een abonnement op ViaPlay te gaan nemen.

Wat betaal ik voor ViaPlay?

Viaplay heeft bekend gemaakt dat het streamingabonnement € 13,99 per maand gaat kosten. Dat bedrag komt natuurlijk bovenop de zenders die je nu ontvangt. Ben je dus een sportliefhebber en kijk je ook graag eredivisie voetbal via ESPN en veel andere sport via Ziggo Sport dan zal je echt een abonnement op deze nieuwe zender moeten gaan afsluiten om in 2022 naar de Formule 1 te kunnen kijken.

Natuurlijk als het je allemaal te prijzig word kan je overwegen om nog voor een alternatief te gaan kiezen. Zo kan je in 2022 ook alle Formule 1 races volgen via GrandPrixRadio.nl. Je hebt dan wel geen beeld, maar je kan wel naar het radioverslag luisteren van Olav Mol. Ook kan je eventueel F1 TV Pro aanschaffen. Dan kan je via je laptop, telefoon, tablet naar Formule 1 kijken. De prijs voor dit abonnement kost je € 64,99 per jaar dus dat is ten opzichte van ViaPlay een goedkoper alternatief.

Welke sport zend ViaPlay uit vanaf 1 maart

ViaPlay zend vanaf 1 maart niet alleen maar Formule 1 uit. De streamingdienst heeft op de ‘transfermarkt’ nog een aantal topsporten ingekocht. Zo zal het voetbal uit de Bundesliga en de Premier League gaan uitzenden en heeft het ook nog eens de rechten voor het darten ingekocht. En bij deze sporten zal het absoluut niet gaan blijven want ViaPlay is een grote speler op de markt en zal in de toekomst zeker weten nog meer grote sportevenementen gaan opkopen en uitzenden.

 

 

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: