Hoe En Waar Kan Ik Gratis Formule 1 Kijken

Handige gratis Formule 1 live streams

Je wilt dit weekend Formule 1 kijken via een livestream, maar je hebt geen abonnement. Hoe en waar kan ik gratis Formule 1 kijken? dat leggen we hier voor je uit.

De Formule 1 races in Nederland worden tot eind 2021 live uitgezonden via sportzender Ziggo Sport. Zij zenden alle vrije trainingen, kwalificatie en de race live uit op de televisie. Wil je weten wat een abonnement op Ziggo Sport kost? Check dan hier de tarieven bij aanbieders als Ziggo en KPN. Ook is het mogelijk om via F1TV een abonnement te bestellen. Voor 64,99 kan je een compleet Formule 1 seizoen naar alles races kijken en dat is veel voordeliger dan via je eigen provider.

Formule 1 livestream 1

Formule 1 live stream

Sport in Nederland zend de Formule 1 niet live uit. Er zijn voldoende websites die dat wel doen. Via onder meer LIVE TV en Hesgoal kan je naar alle vrije trainingen, kwalificatie en de race kijken. De streams van deze websites zijn over het algemeen wel van een hele goede kwaliteit en bovendien gratis. Een Formule 1 live stream kan soms wel onveilig zijn en een kans op een virus op je mobiele telefoon, tablet of laptop/desktop is wel groot. Wij raden je aan om ten aller tijden gewoon een abonnement te nemen via Ziggo, KPN of F1TV dan weet je voor de volle 100% zeker dat de stream veilig is.

Formule 1 livestream 2

Wanneer je naar de buitenlandse gratis streams wilt kijken op je laptop of mobiel zal je een VPN nodig hebben om de geografische blokkades te omzeilen. Op de Formule 1 pagina van vpndiensten.nl vind je meer informatie over hoe je dit precies doet. In België kan je ook alle Formule 1 races live kijken. Dit is mogelijk via Play Sports.

Er zijn dus voldoende opties om gratis naar de Formule 1 te kijken, maar in de meeste gevallen is het gewoon beter om niet voor een Formule 1 livestream te kiezen, maar gewoon een abonnement te nemen via een provider. Dan zit je altijd safe en neem je niet het risico dat je geïnfecteerd word met een virus.

Geef een reactie