Hockey live stream Nederland – Nieuw-Zeeland

Nederland – Nieuw-Zeeland gratis hockey live stream

Om 11.30 uur kan je hier via de Tokio Olympische Spelen livestream hockey kijken. Kijk nu hier via de hockey live stream Nederland – Nieuw-Zeeland.

Nederland wat als eerste eindigde in de groep treft vandaag met Nieuw-Zeeland de nummer vier uit de andere groep. Oranje zal de Nieuw-Zeelandse ploeg niet moeten onderschatten want vandaag hebben we kunnen zien dat India (vierde in groep Nederland) het ongeslagen Australië in de kwartfinale uit het toernooi wist te knikkeren.

TV en live stream

Op papier is Nederland de torenhoge favoriet om dit duel vandaag te gaan winnen, maar de ploeg zal dan wel weer het goede spel van de wedstrijden van hiervoor moeten tonen. De wedstrijd tussen Nederland en Nieuw-Zeeland zal vanmorgen ook live worden uitgezonden door de NOS op NPO 1. Mocht je onderweg zijn, op vakantie of op je werk dan is het ook mogelijk om via een gratis online live stream naar het hockey te kijken.

De streams die je vind hier bovenaan deze pagina zijn directe linkjes naar andere websites die de Olympische Spelen in Tokio 2020 live uitzenden. Sport in Nederland zend zelf niks live uit. Klik op de rode of oranje link en kijk nu hier online via meer dan 10 werkende streams naar de Olympische Spelen.

[wp_bannerize group=”TOKIO 1″ categories=”255,922,344″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.