Hier kijk je vanavond gratis AS Roma - Feyenoord
Hier kijk je vanavond gratis AS Roma - Feyenoord

Hier kijk je vanavond gratis AS Roma – Feyenoord

AS Roma – Feyenoord kijken via een live stream? Hier kijk je vanavond gratis AS Roma – Feyenoord. Vind nu een werkende stream op deze pagina. Jan Boskamp heeft de uitslag dinsdagavond al voorspelt.

Om 21.00 uur begint de Conference League finale in Tirana tussen AS Roma en Feyenoord. De wedstrijd zal live te zien zijn op de televisie, maar ook online is de wedstrijd via verschillende gratis kanalen te volgen.

AS Roma – Feyenoord live volgen

De wedstrijd is namelijk ook live te zien via deze livestream van TV Gids.nl. Maar er zijn nog veel meer opties om de wedstrijd online te volgen. Als je een abonnement hebt op ESPN dan kan je de wedstrijd ook via dit sportkanaal live volgen. ESPN pakt flink uit want de eerste beelden vanuit Tirana zullen vanaf 12.00 uur al op de televisie te zien zijn.

De wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord is vanavond ook nog eens live te zien via Veronica. Waar ESPN al vanaf 12.00 uur uitpakt met voorbeschouwingen op de wedstrijd begint de voorbeschouwing bij Veronica om 19.30 uur. Je hebt dus voldoende mogelijkheden om de wedstrijd via allerlei kanalen live te volgen.

Tot slot nog een laatste tip: Aan het werk of onderweg? Luister hier via deze livestream van RTV Rijnmond Radio naar het wedstrijdverslag van de UEFA Conference League finale AS Roma – Feyenoord.

Namens de redactie van Sport in Nederland wensen wij alle Feyenoord en voetbalfans vanavond een prachtige en spannende voetbalavond toe!

Geef een antwoord