FC Den Bosch - VVV-Venlo

Heracles blijft PEC en MVV voor op de ranglijst

Heracles Almelo, PEC Zwolle en MVV hebben in de Keuken Kampioen Divisie zaterdagavond hun wedstrijd weten te winnen.

Koploper Heracles wist in eigen stadion met 3-0 te winnen van TOP Oss. Schoofs (2x) en Hansson scoorden namens de ploeg uit Almelo.

PEC Zwolle won de kraker in Breda tegen NAC met 0-2. Taha maakte beide Zwolse treffers. MVV won dankzij een doelpunt van middenvelder Van Bommel met 1-0 van Almere City FC.

Heracles blijft met 37 punten koploper. PEC Zwolle staat met 35 punten tweede en MVV volgt met 33 punten op een derde plaats.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de