Heracles op pole voor de eerste periodetitel

Heracles

Heracles wint dankzij Nankishi met 2-1 van FC Den Bosch

Heracles ligt op pole position voor de eerste periodetitel in de Keuken Kampioen Divisie dankzij een overwinning op FC Den Bosch.

Heracles won na een moeizame wedstrijd in Den Bosch met 1-2. Invaller Nankishi maakte met zijn eerste balcontact een kwartier voor tijd de winnende treffer.

PEC Zwolle speelde met 1-1 gelijk tegen Jong Ajax. FC Eindhoven wist niet te winnen (1-1) van FC Dordrecht, maar blijft op drie punten achterstand in het spoor van PEC en Heracles.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.