Heracles – NEC voetbal livestream

Voetbal livestream Heracles – NEC

Eredivisie kijken via een gratis voetbal livestream. Hier kan je om 20.00 uur via een livestream Heracles – NEC kijken.

Vanavond worden er in de Keuken Kampioen Divisie zeven wedstrijden gespeeld en in de eredivisie Heracles – NEC. Alle duels zijn vanaf 20.00 uur live te volgen via sportzender ESPN. Zij zenden een schakelprogramma uit waarin er flitsen te zien zijn van alle duels,. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

Keuken Kampioen Divisie livestream

Ook is er weer een mogelijkheid om online via een gratis voetbal livestream naar de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en eredivisie te gaan kijken. Maar omdat ESPN 1 bij de meeste providers in het basispakket zit kan je ook prima zonder een livestream de wedstrijden live kijken op de televisie. Voor de wedstrijden die uitgezonden worden op ESPN 2, 3 en 4 dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement.

Via Sport in Nederland kan je ook wel handige tips vinden om online gratis de wedstrijden te volgen. Check de 100% gratis voetbal livestream tip pagina voor meer informatie. Ook via deze radio livestream tip pagina kan je simpel het voetbal in de Keuken Kampioen Divisie volgen. Sport in Nederland zend overigens zelf het voetbal niet live uit omdat wij hier geen rechten voor hebben.

Programma speelronde 2 in de eredivisie

Vrijdag, 20.00 uur:
Heracles Almelo – NEC

Zaterdag16.30 uur:
Excelsior – Ajax

18.45 uur:
Vitesse – PSV

20.00 uur:
Fortuna Sittard – Almere City FC

21.00 uur:
Go Ahead Eagles – FC Volendam

Zondag, 12.15 uur:
FC Utrecht – SC Heerenveen

14.30 uur:
Sparta Rotterdam – Feyenoord
FC Twente – PEC Zwolle

16.45 uur:
RKC Waalwijk – AZ

/