Marathonschaatsen op natuurijs

Hekman en Verweij sprinten naar overwinning op natuurijs

Gary Hekman en Maaike Verweij hebben in het Friese Burgum woensdagavond de eerste marathon op natuurijs weten te winnen.

Hekman en Verweij deden dat allebei in de eindsprint. Hekmanbleef Harm Visser (tweede) en Jordy Harink (derde) voor. 

Bij de vrouwen was Verweij superieur in de massasprint. Ze reed halverwege de laatste ronde weg bij de concurrentie en werd niet meer achterhaald. Merel Bosma won op gepaste afstand de sprint om de tweede plaats. Elsemieke van Maaren eindigde als derde.

Ondanks de vorst is er donderdag geen marathon op natuurijs. Noordlaren en Nieuw-Buinen hebben besloten de baan alleen maar open te stellen voor de eigen leden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl