28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Heerlijke voetbalavondje begint vandaag al om 18.30

Voetbal op tv (Foto Pixabay)

Voetbal op tv (Foto Pixabay)

Powered by WP Bannerize

Voetbalavondje met Oranje Leeuwinnen en PSG – FC Bayern

Er staat ons vanavond een heerlijk voetbalavondje te wachten. Vanavond geen plannen? kijk dan vanaf 18.30 lekker een avondje topvoetbal.

Nederland – Australië

Om 18.30 trapt Veronica af met de oefeninterland tussen Nederland en Australië. De voorbeschouwing van dit oefenduel wat in het Goffertstadion in Nijmegen word gespeeld begint al om 18.00 uur.

Het Nederlandse dames elftal bereid zich al druk voor op de Olympische Spelen die komende zomer zullen plaatsvinden in Tokio. Afgelopen vrijdagavond werd er met 1-0 verloren van Spanje De voetbalsters zullen zich vanavond zeker weten van hun betere kant willen laten zien.

Champions League

Om 21.00 uur gaat het voetbal gewoon lekker door. Op SBS6 kijk je dan naar de kraker in de kwarfinale van de UEFA Champions League tussen Paris Saint-Germain en FC Bayern München. De eerste ontmoeting won PSG verrassend met 3-2 in München. De titelverdediger zal in Parijs vanavond vol aan de bak moeten.

Wil je de return tussen Chelsea en FC Porto kijken? Dat duel is in samenvatting te zien op SBS 6 na afloop van de wedstrijd PSG – FC Bayern. Heb je een abonnement bij Ziggo Sport dan is het mogelijk om daar de wedstrijd in zijn geheel live te kijken. Een heerlijk avondje voetbal hebben we voor de boeg!

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites