Heerenveen met 2-1 langs Twente

SC Heerenveen - FC Twente

Heerenveen beslist duel in de eerste helft

SC Heerenveen heeft de goede lijn in de eredivisie doorgetrokken en ook FC Twente in Friesland weten te verslagen.

In een zeer attractieve eerste helft namen de Tukkers al na twee minuten een 0-1 voorsprong door Misidjan, maar nog voor rust wisten de Friezen de eindscore op het bord te zetten door goals van middenvelder van Ewijk en verdediger Bochniewicz.

Na zeven speelronden staat Heerenveen knap zesde met 12 punten. FC Twente staat met dertien punten nu op de vijfde plaats.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *