27 maart 2024
Mo Ihattaren

Jong Ajax heeft op de Toekomst maandagavond VVV-Venlo een pak slaag gegeven. Mede door een hattrick van Mo Ihattaren won Jong Ajax de wedstrijd met maar liefst 6-1.

Jong Ajax kwam via Mohammed Kudus in de 22ste minuut op een 1-0 voorsprong. Lang kon de ploeg van trainer John Heitinga niet van die voorsprong genieten want een minuut later produceerde Joeri Schroijen de gelijkmaker.

Na rust kwam Ajax helemaal los. Naci Ünüvar scoorde vlak na rust de 2-1, waarna alle remmen los gingen bij Ihattaren. De veelsbesproken aanvaller wist in tien minuten tijd een zuivere hattrick te maken waardoor Ajax uitliep na een 5-1 voorsprong. In de laatste tien minuten zorgde Ünüvar voor de 6-1 eindstand.

Jong PSV verspeelt 2-0 voorsprong

Jong PSV verspeelde op de Herdgang een zekere overwinning tegen MVV uit Maastricht. De Eindhovenaren namen via Jenson Seelt en Richard Ledezma een 2-0 voorsprong, maar de gasten uit Limburg wisten in het laatste kwartier nog een punt uit het vuur te slepen. Nigel Thomas trof in eigen doel en Adrian Kastrati zorgde voor de 2-2.