Hansi Flickt het niet Duitsland naar huis

Hansi Flickt het niet, Duitsland naar huis

Duitsland ondanks overwinning klaar op WK in Qatar

Duitsland ligt net als België uit het WK. Onze oosterburen wonnen met 4-2 van Costa Rica, maar omdat Japan verassend won van Spanje kunnen de Duitsers naar huis.

De Duitsers kwamen tegen Costa Rica al vroeg via Gnabry op een 0-1 voorsprong en omdat ook de Spanjaarden vlot met 1-0 voorkwam tegen Japan leek er geen enkel vuiltje aan de lucht. Dat veranderde na rust compleet toen de Japanners snel een 2-1 voorsprong nam tegen de Spanjaarden.

Duitsland zag daarna Costa Rica terug komen via Tejeda tot 1-1 en de Costa Ricanen namen twintig minuten voor tijd zelfs brutaal een 2-1 voorsprong via Vargas. Duitsland knokte zich terug via een snelle 2-2 van Havertz en liep via diezelfde Havertz en Füllkrug een 4-2 voorsprong, maar het bleek niet voldoende omdat Spanje de Duitsers op doelsaldo voorbleef.

Duitsland veroverde in 2014 de wereldtitel, vloog er in 2018 in de groepsfase uit en ook in 2022 is de groepsfase het eindstation.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen