Handbalsters winnen wel van Zwitserland

Handbalsters winnen wel van Zwitserland

Nederlandse handbalsters winnen met38-25 van Zwitserland

De Nederlandse handbalsters hebben de Golden League afgesloten met een overwinning op Zwitserland.

De Nederlandse ploeg won eerder dit oefentoernooi van Denemarken, maar zaterdag werd de wedstrijd tegen Noorwegen verloren.

Zondag won oranje met 38-25 van Zwitserland en daarmee sluit het dit toernooi achter Noorwegen af als tweede. In oktober is er in Noorwegen nog een Golden League toernooi. Een derde toernooi is in maart in Nederland.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.