Handbalsters krijgen pak slaag tegen Noorwegen

Handbalsters

Handbalsters

Noorwegen met 36-21 te sterk voor Nederland

De Nederlandse handbalsters hebben een week voor de start van het WK handbal een flink pak slaag gekregen van Noorwegen.

De wereldkampioen ging in Bergen hard met 36-21 onderuit tegen de voormalig drievoudig wereldkampioen. Tot aan 8-8 kon Nederland het nog aardig bijbenen, maar daarna ging het snel en namen de Noren bij rust een 19-11 voorsprong.

Ook in het tweede bedrijf kwam Oranje er niet bij aan te pas. Hoogepunt was de rentree van Estavana Polman die maanden uit de roulatie was met een zware knieblessure. Polman deed tien minuten mee.

Oranje speelt zaterdag en zondag nog twee oefenwedstrijden in Bergen. Zaterdagmiddag tegen Rusland en zondagmiddag is Zuid-Korea de tegenstander.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: