Handballers naar tweede ronde op WK
Handballers naar tweede ronde op WK

Handballers naar tweede ronde op WK

Handballers winnen ook van Noord-Macedonië

De Nederlandse handballers zijn na twee overwinningen al zeker van een plek in de tweede ronde van het WK handbal.

In Polen wist oranje na een 29-19 overwinning op Argentinië ook de tweede wedstrijd tegen Noord-Macedonië gewonnen. Nederland won in Krakau de wedstrijd met 34-24.

De overwinning op Noord-Macedonië mag gerust een verassing genoemd worden. Nederland doet voor het eerst sinds 1961 mee aan het wereldkampioenschap. Noord-Macedonië doet sinds 2013 mee en eindigde in 2015 als negende.

Dinsdagavond speelt Nederland nog een derde groepswedstrijd. Dan is Noorwegen de volgende tegenstander.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen