Nederland - Argentinië

Handballers winnen met 29-19 van Argentinië

De Nederlandse handballers zijn het WK in Polen goed begonnen. Team NL won de poulewedstrijd tegen Argentinië met 29-19.

Zondag wacht Nederland al de volgende groepswedstrijd op het WK, dat in Polen en Zweden gehouden wordt. Door de overwinning op Argentinië heeft Nederland een goede uitgangspositie om door te gaan naar de hoofdronde van het WK. Oranje moet dan bij de eerste drie eindigen in een groep van vier, met verder Noord-Macedonië en Noorwegen als tegenstanders. Die landen worden wel hoger ingeschaald dan Argentinië.

Nederland-Noord-Macedonië begint zondag om 20.30 uur in Krakau, waarna Oranje de eerste ronde dinsdag afsluit tegen Noorwegen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.