Handbal live stream Noorwegen – Nederland

Handbal live stream Noorwegen - Nederland

Handbal live stream Noorwegen - Nederland

Noorwegen – Nederland live

Donderdagavond spelen de handbaldames een oefenwedstrijd. Kijk via een handbal live stream Noorwegen  – Nederland.

Het Nederlandse handbalteam bereid zich in Noorwegen voor op het wereldkampioenschap wat volgend weekend van start gaat. Bij dit oefentoernooi neemt Oranje het op tegen Noorwegen, Rusland en Zuid-Korea.

De wedstrijd tegen de Noorse dames zal vanavond live worden uitgezonden worden door sportzender Ziggo Sport op kanaal 14. Mocht je geen abonnement hebben dan kan je proberen om via de website van LIVE TV of Hesgoal (mits ze de wedstrijd uitzenden) Noorwegen – Nederland kijken.

Werkende stream

De wedstrijd die om 18.15 uur begint kan je ook online zien via Ziggo Sport. Een ticket voor de wedstrijd kost € 3,99. KLIK HIER en koop nu je ticket. Ook kan je de wedstrijd live volgen via deze liveticker.

De wedstrijden tegen Rusland en Zuid-Korea die zaterdagmiddag en zondagmiddag worden gespeeld zijn niet live te zien op de televisie. Wel kan je die wedstrijden online volgen via onderstaande live ticker. Check hier het programma voor het oefentoernooi.

Nederland – Rusland
Korea – Nederland

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: