18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Handbal live stream Nederland – Wit-Rusland

Handbal live stream Nederland - Wit-Rusland

Handbal live stream Nederland - Wit-Rusland

Nederland – Wit-Rusland kijken via een livestream

Vanavond om 18.00 uur kan je hier via een handbal live stream naar de EK-kwalificatie wedstrijd Nederland – Wit-Rusland kijken.

Wedstrijd live op Ziggo Sport

Het Nederlandse team is ingedeeld in een groep met Duitsland, Griekenland en Wit-Rusland. De nummer 1 en 2 plaatsen zich voor het EK wat in 2022 zal gaan plaatsvinden in Slovenië, No0rd-Macedonië en Montenegro.

De wedstrijd Nederland – Wit-Rusland word vanavond ook live uitgezonden op de televisie door Ziggo Sport. De voorbeschouwing op het duel begint om 17.45 uur. De wedstrijd word gespeeld in Almere. Kijk de wedstrijd om 18.00 uur live via deze livestream van LIVE TV.

Zondag komt het Nederlands handbalteam opnieuw in actie. Dan gaat het de tweede kwalificatie wedstrijd spelen tegen Griekenland.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites