Meteen naar de inhoud
Home » Handbal live stream Nederland – Montenegro

Handbal live stream Nederland – Montenegro

Nederland – Montenegro Tokio 2020 handbal live stream

Maandagmiddag om 12.30 uur kijk je hier via een gratis Olympische Spelen Tokio 2020 livestream handbal. Kijk nu via de Handbal live stream Nederland – Montenegro.

De wedstrijd tussen Nederland en Montenegro is voor dit Olympisch toernooi nog best belangrijk. Nederland staat op dit moment op een tweede plaats met 6 punten uit vier duels. Montenegro wat net als Oranje al zeker is van de kwartfinale staat derde met vier punten. Voor het Nederlands team is het dus van belang om Montenegro onder zich te houden in de poule want dan zal Frankrijk of Brazilië vermoedelijke de volgende tegenstander zijn in de kwartfinale.

TV en live stream

De wedstrijd tussen Nederland en Montengro zal ook deels live te zien zijn via de NOS op NPO 1. Wegens de kwartfinale wedstrijd Nederland – Nieuw-Zeeland bij het hockey zal de wedstrijd niet in zijn geheel live te zien zijn op de televisie. Wel is het mogelijk om dit handbal duel dan live te kijken via de Olympische Spelen Tokio 2020 live stream. Op die pagina vind je meer dan 10 gratis werkende streams en hoef je helemaal niks van de Zomerspelen in Tokio te missen.

Sport in Nederland zend dit duel zelf niet live uit. Maar als je op de rode of oranje link klikt dan kan je via andere websites rechtstreeks naar de Olympische Spelen kijken en hoef je de wedstrijd Nederland – Montenegro om 12.30 uur niet te missen.

Geef een antwoord