27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Handbal live stream Nederland – Frankrijk

Handbal live stream Nederland - Frankrijk Olympische Spelen Tokio 2020

Handbal live stream Nederland - Frankrijk Olympische Spelen Tokio 2020

Nederland – Frankrijk handbal live stream

Om 13.45 uur kan je hier online gratis handbal kijken via een livestream. Kijk nu hier via de handbal live stream Nederland -Frankrijk bij de Olympische Spelen.

Het Nederlandse team presteert tijdens de Zomerspelen in Tokio prima. Alleen van Noorwegen werd verloren, maar de overige groepswedstrijden werden door de handbalsters gewonnen. Vanmiddag om 13.45 uur Frankrijk. De wedstrijd is ook live te zien via de NOS op NPO 1, maar natuurlijk ook net zoals de voorgaande wedstrijden via een gratis live stream.

Olympische Spelen live stream 1

Olympische Spelen live stream 2

Olympische Spelen live stream 3

Olympische Spelen live stream 4

Olympische Spelen live stream 5

Olympische Spelen live stream 6

Olympische Spelen live stream 7

Olympische Spelen live stream 8

Olympische Spelen live stream 9

Olympische Spelen live stream 10

Olympische Spelen live stream 11

Powered by WP Bannerize

Olympische Spelen Tokio 2020 tv en livestream

De Olympische Spelen in Tokio zijn tot en met zondag 8 augustus live in Nederland en België te zien via de NOS op NPO 1, Sporza en Eurosport. Via onder meer de Eurosportplayer kan je alle sporten die er maar zijn live online kijken. Hier voor dien je wel een abonnement te hebben.

Sport in Nederland zend de Olympische Spelen in Tokio zelf niet live uit. Wij hebben daar geen rechten voor. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites zoals Hesgoal en LIVE TV die de sport live uitzenden. Die streams zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en bovendien gratis. Mis dus geen enkele sport en kijk nu hier via één van de bovenstaande linkjes gratis naar de Olympische Spelen in Tokio.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites