Formule 1 Sportnieuws

Lewis Hamilton niet blij met slechte race in China

Lewis Hamilton

Hamilton had problemen met auto

SHANGHAI –  Lewis Hamilton sprak na afloop van de Grand Prix van China van een dramatisch weekend. De Brit werd zondag vierde in de Grand Prix van China, waar hij nooit mee kon strijden om de zege.

[wp_ad_camp_1]

“Zowel op zaterdag als op zondag was het voor mij een drama”, zegt Hamilton op de website van Mercedes. “Ik had gewoon niet genoeg snelheid en had problemen met mijn auto.”

“We hebben ondermaats gepresteerd, maar ik ga mijn hoofd niet laten hangen. Het gaat dit seizoen nog een zware strijd worden. Ik moet zorgen dat ik snel weer op mijn normale niveau zit, voordat ik nog meer waardevolle punten verlies.”

Hamilton kwalificeerde zich zaterdag slechts als vierde en reed zondag lange tijd ver achter zijn rivaal Vettel. Nadat de coureur van Ferrari werd aangetikt door Max Verstappen, kon Hamilton de Duitser toch passeren.

[wp_ad_camp_1]

“Het weekend had nog slechter af kunnen lopen, maar Max deed me een plezier als het gaat om de WK-stand”, aldus Hamilton. “Maar het is en blijft een weekend om snel te vergeten, dat is duidelijk.”

Geef een reactie