Hamilton pole, Verstappen ook op eerste startrij

Max Verstappen

Max Verstappen

Hamilton start bij sprintrace vanaf pole

Lewis Hamilton heeft pole position gepakt voor de sprintrace van de Grand Prix van Brazilië. Max Verstappen eindigde als tweede en gaf meer dan vier tiende toe op zijn Britse rivaal.

Hamilton klokte een 1.07,934 en was daarmee 0,438 sneller dan zijn titelrivaal Verstappen. De Brit weet al dat hij zondag in de hoofdrace een gridstraf van vijf plaatsen moet inlossen. Mercedes heeft de verbrandingsmotor in zijn auto vervangen, wat al de tweede nieuwe motor boven de limiet van drie is.

“Ik ben tevreden met P2”, aldus Verstappen na afloop van de kwalificatie. “Ze hebben er bij Mercedes een nieuwe motor er in gezet en daar hebben ze dit weekend voordeel van, maar P2 is ook goed voor dit weekend”.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: