Hamilton klokt snelste tijd in Singapore

Hamilton klokt snelste tijd in Singapore

Hamilton een fractie sneller dan Verstappen

Lewis Hamilton heeft bij de eerste vrije training voor de Grand Prix van Singapore de snelste tijd geklokt.

Nu live: Grand Prix van Singapore gratis livestreams

Max Verstappen, die vandaag zijn 25e verjaardag viert, was tot vijf minuten voor het eind van de sessie nog het snelst op het Marina Bay Street Circuit. Mercedes-coureur Hamilton kwam in de slotfase tot 1.43,033 waarmee hij acht honderdsten rapper dan de Red Bull-rijder was. Leclerc gaf vier tienden toe op de zevenvoudig wereldkampioen.

Sergio Pérez eindigde op acht tienden van Hamilton als vierde en George Russell, die in de openingsfase van de training nog de muur had geraakt, completeerde de top vijf op een volle seconde van zijn teamgenoot.

Om 15.00 uur is er een tweede vrije training. De race aanstaande zondagmiddag begint om 14.00 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.