25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Guus Til loodst Feyenoord langs FC Drita

Guus Til

Guus Til

Hattrick Til helpt Feyenoord een ronde verder

Guus Til heeft Feyenoord donderdagavond in de derde voorronde van de Conference League langs FC Drita uit Kosovo geloodst.

Feyenoord won met veel en pijn en moeite met 3-2 van de Kosovaren die over de gehele wedstrijd de beste kansen kregen. Til kopte in de openingsfase de 1-0 tegen de touwen en daarmee leek de ploeg van Arne Slot op rozen te zitten. En leek is het goede woord want een verdedigend dramatisch Feyenoord zag Drita via Simonovski en Fazliu binnen een kwartier op een 1-2 voorsprong komen.

Feyenoord zette na rust de ploeg uit Kosovo onder druk, maar wist in eerste instantie weinig te creëren. Toen Til twintig minuten voor tijd de 2-2 maakte ontplofte de Kuip van vreugde. Toch kreeg FC Drita daarna opnieuw twee grote kansen, maar doelman Bijlow en een schot net voor langs voorkwamen erger. Bij het ingaan van de blessuretijd zorgde Til uit de rebound voor de 3-2 en ontsnapte Feyenoord aan uitschakeling in de Conference League.

In de volgende ronde moet Feyenoord het volgende week donderdag opnemen tegen het Zwitserse FC Luzern. Dan zal het beter voor de dag moeten komen dan tegen het nietige Drita want Feyenoord het vuur aan de schenen legde.

Mis geen sport en check nu hier de gratis Tokio 2020 livestream, met meer dan 10 werkende kanalen. Ook via Hesgoal en LIVE TV kan je handige streams vinden om online naar de Olympische Spelen in Tokio te kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites