20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Gustafson schiet FC Utrecht naar finale play-offs

FC Utrecht

FC Utrecht

Gustafson laat 3.000 Utrechtse fans juichen

Dankzij een doelpunt van Simon Gustafson heeft FC Utrecht zich woensdagavond via FC Groningen weten te plaatsen voor de finale van de play-offs. In een spannende wedstrijd kogelde de Zweed met links een kwartier voor tijd de winnende treffer tegen de touwen.

Het werkt! KLIK HIER en kijk voetbal nu gratis

In de eerste helft gebeurde er in de Galgenwaard niet veel bijzonders. Het eerste schotje op doel kwam na 16 minuten op naam van aanvaller Da Cruz van FC Groningen die de bal hoog overjoeg. Na iets meer dan een half uur spelen liet FC Utrecht wat zien toen Maher van afstand op doel schoot maar doelman Padt niet kon verassen.

Arjen Robben
Arjen Robben

Na rust was FC Groningen het dichtst bij een treffer toen aanvoerder Robben uit een vrije trap de bal via de buitenkant van de paal net naast zag gaan. Het voetbal was misschien niet goed maar de spanning met 3.000 fans op tribune was groot. In de 77ste minuut ontplofte het stadion toen Gustafson met een prachtig schot de bal in de verre hoek schoot langs de kansloze doelman Padt.

FC Groningen drong daarna volop aan en kreeg via een kopbal van Te Wierik en een schot uit de draai van Strand-Larsen nog twee flinke kansen. maar het lukte de ploeg van trainer Buijs niet om er nog een verlenging uit te slepen. FC Utrecht gaat naar de finale van de play-0ffs waar Feyenoord of Sparta de tegenstander zaterdagavond zal zijn.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites