Gravenberch verruilt FC Bayern voor Liverpool

Liverpool legt 40 miljoen op tafel voor Gravenberch

Ook Ryan Gravenberch heeft zijn gewenste transfer te pakken. De middenvelder verruilt FC Bayern voor Liverpool meldt de Telegraaf.

Gravenberch verruilde vorige jaar zomer Ajax voor het Duitse Beieren, maar in Duitsland had hij maar weinig uitzicht op speeltijd. Bij Liverpool waar ook Virgil van Dijk en Cody Gakpo onder contract staan gaat de 21-jarige Gravenberch een contract tekenen tot aan de zomer van 2028.

Liverpool betaald na verluid zo’n 40 miljoen euro voor Gravenberch.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/