1 maart 2024
Gratis Fc Barcelona Atletico Madrid Kijken

Gratis FC Barcelona - Atletico Madrid kijken

Livestream FC Barcelona – Atletico Madrid

In La Liga staat de kraker FC Barcelona – Atletico Madrid op het menu zondagavond. Kijk via een gratis livestream hier naar deze wedstrijd. KLIK HIER voor een voetbalstream!

In de Spaanse voetbalcompetitie is het tot nu toe zeer spannend. De topclubs geven elkaar weinig toe. Daarbij heeft Girona zich er ook nog eens tussen geworsteld op een tweede plaats. Atletico Madrid staat momenteel derde en FC Barcelona is de nummer vier in La Liga.

Kijk zondag om 12.15 uur hier live Feyenoord – PSV

Barca – Atleti kijken

De topper Barca – Atleti is natuurlijk zondagavond ook live te zien in Nederland op de televisie. De rechten van het Spaanse voetbal zijn in handen van Ziggo Sport en zij zullen om 21.00 uur de wedstrijd live uitzenden. De wedstrijd zal live te zien zijn via Ziggo Select. Bij abonnementhouders van Ziggo zit deze zender in het basispakket.

Ook via het internationale web kan je naar de wedstrijd kijken. Zo zal de wedstrijd FC Barcelona – Atletico Madrid ook live te zien zijn via websites als LIVE TV en Hesgoal. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit en kan daarom ook niet garanderen dat de wedstrijd via livestreaming online te zien zal zijn. Wij adviseren om gewoon op Ziggo Sport af te stemmen.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl