Grand Prix van Spanje live stream

Grand Prix van Spanje live stream (Foto Wikimedia Commons)

Kijk hier via een live stream naar de GP van Spanje

De Grand Prix van Spanje hoef je dit weekend niet te missen want via onze Formule 1 live stream kijk je live en gratis online naar Max Verstappen.

Het Formule 1 weekend begint op vrijdag 7 mei met de eerste vrije training. De eerste vrije training op het Circuit de Barcelona-Catalunya is om 11.30 uur. De race op zondag zal om 15.00 uur gaan starten. De weersverwachting voor zondag is nog wat onzeker. De weerdeskundigen denken dat er in de middag best wel eens een kans is op een buitje.

Max Verstappen live stream Formule 1 Grand Prix van Spanje (Foto Wikimedia Commons)
Max Verstappen live stream Formule 1 Grand Prix van Spanje (Foto Wikimedia Commons)

Grand Prix van Spanje live stream

De Grand Prix van Spanje kijk je dit weekend ook live en gratis via handige  linkjes van Gratis Sport Kijken, Ook kan je de vrije trainingen, kwalificatie en de race kijken via deze Formule 1 livestream. Benieuwd naar het programma voor dit weekend en de weersverwachting dan check je dat via de GP van Spanje informatie pagina. Check ook de F1 livestream van Actueel Sportnieuws waar je ook heel veel handige linkjes kan vinden.

Sport in Nederland zend zelf geen Formule 1 online uit. Omdat we daar de rechten niet voor hebben houden wij het op onze website met het delen van handige linkjes waar jij als bezoeker van onze website van kan profiteren. De streams die je op onze website kunt vinden zijn over het algemeen zeer betrouwbaar en de kwaliteit is ook vaak meer dan goed. Wij wensen je dan ook veel plezier toe met bovenstaande linkjes en kijk dit weekend lekker via Sport in Nederland naar de Formule 1 Grand Prix van Spanje.

Ook andere opties heb je nog. Via je provider Ziggo kan je ook via de Go App online F1 kijken. Ook via HesGoal, Total Sportek en Sport365 vind je zeer goed werkende streams. Heb je nog steeds niks gevonden? check dan:

Formule 1 kalender 2021

26-28 maart: GP Bahrein
16-18 april: GP Italië (Imola)
30 april-2 mei: GP Portugal
7-9 mei: GP Spanje
20-23 mei: GP Monaco
4-6 juni: GP Azerbeidzjan
11-13 juni: GP Turkije
25-27 juni: GP Frankrijk
2-4 juli: GP Oostenrijk
16-18 juli: GP Verenigd Koninkrijk
30 juli-1 augustus: GP Hongarije
27-29 augustus: GP België
3-5 september: GP Nederland
10-12 september: GP Italië (Monza)
24-26 september: GP Rusland
1-3 oktober: GP Singapore
8-10 oktober: GP Japan
22-24 oktober: GP Verenigde Staten
29-31 oktober: GP Mexico
5-7 november: GP Brazilië
19-21 november: GP Australië
3-5 december: GP Saoedi Arabië
10-12 december GP Abu Dhabi

Geef een reactie

/