Max Verstappen maakt favorietenrol waar in oranje Zandvoort

GP Zandvoort blijft komende jaren op F1 kalender

Goed nieuws vanuit Zandvoort. Want het contract is verlengt tot 2025. De Dutch GP blijft dus op de F1 kalender de komende jaren.

“De Grand Prix van Nederland heeft zich snel op de kalender gevestigd als favoriet van de fans en brengt elk jaar ongelooflijk veel energie en een geweldige beleving”, zegt Formule 1-baas Stefano Domenicali over de contractverlenging.

“De uitverkochte Grands Prix van de afgelopen twee jaar hebben de lat hoger gelegd op het gebied van organisatie, entertainment en duurzaamheid. We zijn blij dat we onze relatie kunnen verlengen.”

De Grand Prix van Nederland wordt sinds de terugkeer op de Formule 1-kalender drukbezocht. Dit jaar trok het evenement over drie dagen 305.000 toeschouwers naar het circuit.

Het Formule 1-seizoen van 2023 begint op 5 maart met de Grand Prix van Bahrein. De race op Zandvoort is op 27 augustus. De kalender telt minstens 23 races.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.