20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Gouden Pijl gaat deze zomer niet door

Gouden Pijl in Emmen

Gouden Pijl in Emmen

Gouden Pijl onmogelijk te organiseren deze zomer

De Gouden Pijl in Emmen zal ook in 2021 niet georganiseerd gaan worden. Door de coronamaatregels is het onmogelijk om het evenement dit jaar te organiseren. Ook in 2020 ging de koers in Emmen niet door wegens de coronacrisis.  De eerstvolgende editie van de Gouden Pijl staat nu gepland voor 31 juli 2022.

Gouden Pijl 2019

“De Gouden Pijl is pas geslaagd als het publiek in grote getale naar Tourvedettes kan kijken en daarnaast een gezellig feestje kan vieren in de stad. Voor iedereen, zonder officiële toegang en zonder entree. Het is hoogst onzeker of dat dan weer kan.” Dat laten de Stichting de Nieuwe Pijl en de organiserende partij, Jansen Event Sportmanagement, in een persbericht vrijdag weten.

“Naast de gezondheidsrisico’s voor publiek, vrijwilligers en deelnemers is sprake van financiële risico’s voor de organisatie. Veel zaken moeten namelijk van tevoren geregeld worden, zoals bijvoorbeeld het contracteren van de profrenners.”

Kijk zaterdag vanaf 11.30 uur hier via een gratis Giro d’Italia livestream naar de veertiende etappe met finish op de Monte Zoncolan

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites