22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Gold Cup live stream Suriname – Guadeloupe

Gold Cup live stream Suriname - Guadeloupe

Gold Cup live stream Suriname - Guadeloupe

Suriname – Guadeloupe gratis Gold Cup live stream

Voor de Natio zit de Gold Cup er op, maar vanavond speelt het nog wel tegen Guadeloupe. Kijk hier via de Gold Cup live stream Suriname – Guadeloupe.

De streams zullen 100% werken. Deel het ook nu met je voetbal vrienden op Twitter, Facebook of Instagram 

KLIK HIER voor Suriname – Guadeloupe live stream 1
KLIK HIER voor Suriname – Guadeloupe live stream 2
KLIK HIER voor Suriname – Guadeloupe live stream 3
KLIK HIER voor Suriname – Guadeloupe live stream 4

KLIK HIER voor Suriname – Guadeloupe live stream 5

De streams zullen 100% werken. Deel het ook nu met je voetbal vrienden op Twitter, Facebook of Instagram 

Suriname verloor tijdens de groepsfase van de Gold Cup de eerste twee groepswedstrijden tegen Jamaica en Costa Rica. Beide nederlagen (0-2 en 1-2) waren klein, maar het land heeft wel laten zien dat het door een kwaliteitsimpuls echt wel op de kaart gezet is. De toplanden in Midden-Amerika walsen niet meer over de Natio heen.

Vanavond word er afgesloten tegen Guadeloupe wat ook van Jamaica en Costa Rica verloor. Suriname wat nog nooit een wedstrijd won bij de Gold Cup zal vanavond alles op alles zetten om die laatste wedstrijd in de groep gewoon te gaan winnen. Daarmee kan het met opgeheven hoofd het toernooi gaan verlaten en weer gaan verder bouwen naar de toekomst.

Suriname – Guadeloupe op tv en via een live stream

De wedstrijd tussen Suriname en Guadeloupe is vanavond ook weer live te zien via sportzender Ziggo Sport. Om 00.50 uur begint de voorbeschouwing op de wedstrijd die om 01.00 uur begint. Mocht je nou niet de beschikking hebben over deze zender dan is het ook mogelijk om via de Gold Cup live stream naar Suriname – Guadeloupe te kijken.

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanavond zelf niet live uit, maar via onze website kan je wel handige linkjes vinden van directe livestreams naar andere websites die de wedstrijd live uitzenden. LIVE TV en Hesgoal zenden vrijwel alle wedstrijden van de Gold Cup live uit via een voetbal livestream. Wij gaan er dus vanuit dat net als bij de vorige duels je via bovenstaande linkjes gewoon weer live online naar de Gold Cup kan kijken via een live stream.

De gratis Gold Cup live stream Suriname – Guadeloupe kan je hier bovenaan deze pagina vinden.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites