Go Ahead Eagles rukt op naar subtop

Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles thuis te sterk voor FC Eindhoven

Go Ahead Eagles is in de Keuken Kampioen Divisie opgerukt naar de zesde plaats. De ploeg van trainer John Stegeman won zaterdag met 3-0 van FC Eindhoven.

Sam Beukema, Bas Kuijpers en de 36-jarige Mulenga die zijn rentree maakt op de Nederlandse velden scoorde bij zijn debuut zijn eerste treffer voor Kowet.

Door de overwinning klimt Go Ahead met twaalf punten uit acht wedstrijden naar de zesde plaats. FC Eindhoven is met negen punten uit acht duels terug te vinden op de dertiende plaats.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie