Glory 88 livestream Hari – McSweeney

Glory 88 livestream Hari - McSweeney

Kijk Glory 88 kickboksen zaterdag via een livestream

Zaterdagavond is er weer kickboksen. Kijk hier via een gratis Glory 88 livestream naar de partij Hari – McSweeney.

Kickbokslegende Badr Hari is officieel terug. De superster neemt het op 9 september op tegen de ervaren James McSweeney in het main event van GLORY 88 in Parijs, Frankrijk.

LIVESTREAM 1 klik hier

Livestream 2 klik hier

Hari kwam vorig jaar oktober voor het laatst in actie in zijn megagevecht met Alistair Overeem. De 38-jarige keert nu terug en hij heeft zijn zinnen gezet op de GLORY Heavyweight Grand Prix in december. Zijn gevecht tegen McSweeney wordt bevestigd als een officiële kwalificatie voor de grand prix, waar de winnaar wegloopt met een flinke som geld van $ 500.000.

Naast de wedstrijd van Badr Hari zijn er ook gevechten te zien tussen Diaguely Camara en Ilyass Chakir, Nordine Mahieddine tegen Abderahmane Coulibaly en Tiffany van Soest tegen Sarah Moussaddak. 

Sport in Nederland nieuws

Op onze website van Sport in Nederland vind je het laatste belangrijkste sportnieuws. Wij proberen een zo’n breed mogelijk scala aan nieuwsberichten te publiceren. Alle grote toernooien in elke sportklasse besteden we aandacht aan. Dus we zijn geen voetbal website, we zijn gespecialiseerd in meerdere sporten.

Via Sport in Nederland hebben we ook een aantal livestream pagina’s. Wij publiceren op die pagina’s handige linkjes om online sport te kunnen kijken. Zo kan je veel goede voetbal livestreams en formule 1 livestreams vinden. Wij streamen zelf geen sporten live, maar door het plaatsen van goede linkjes kan je dus vrij eenvoudig online sport kijken. Zoek je een livestream? Check dan ons menu onder NULIVE.

Pas op met livestreams

Als je gebruik wilt maken door sport te gaan kijken via een livestream pas dan wel op dat je er niet door in de problemen raakt. Een stream vinden is handig en makkelijk, maar het kan gevaarlijk zijn. Omdat via een stream kijken illegaal is kan het zo zijn dat je veel reclame tegenkomt op het moment dat je een sportstream opent. Het is belangrijk dat je een goede virusscanner of adblocker hebt om te voorkomen dat je tegen een hoop narigheid op loopt.

Wij adviseren dan ook altijd om geen livestream te gebruiken, maar een abonnement neemt op de zender waar jou favoriete sport te zien is. Dan ben je misschien wel duurder uit, maar hiermee voorkom je gewoon een hoop problemen. Dus denk er goed over na of je een livestream wilt gebruiken of gewoon een abonnement neemt om sport veilig te kunnen kijken.

/