Glory 77 Spike livestream Rico vs Hesdy

Glory 77 Spike livestream Rico vs Hesdy
Live Glory 77 Rico vs Hesdy

Komend weekend staat Glory 77 op het programma. Kijk hier vanaf 20.00 uur via de livestream Rico vs Hesdy gratis via Spike TV.

Programma Glory 77

Preliminary Card

Gevecht lichtgewicht: Itay Gershon – Guerric Billet
Gevecht zwaargewicht: Raul Catinas – Martin Pacas

Main Card

Gevecht zwaargewicht: Antonio Plazibat – Tarik Khbabez
Gevecht licht zwaargewicht: Luis Tavares – Donegi Abena
Wereldtitel super bantamgewicht: Tiffany Van Soest – Aline Pereira
Wereldtitel weltergewicht: Cédric Doumbé – Murthel Groenhart
Wereldtitel licht zwaargewicht: Artem Vakhitov – Alex Pereira
Wereldtitel zwaargewicht: Rico Verhoeven – Hesdy Gerges
Rico vs Hesdy

Rico Verhoeven  zou zaterdag gaan strijden om de wereldtitel tegen Jamal Ben Saddik. Maar Saddik moest zich helaas afmelden met een rugblessure. Het lukte Glory in een dag tijd om een vervanger aan te wijzen in de persoon van Hesdy Gerges. De winnaar van de partij wacht een clash met het jonge talent Levi Rigters (25) of Glory-debutant Tarik Khbabez (28), die dezelfde avond de ring met elkaar delen. De vier kickboksers strijden niet om de kampioensgordel van Verhoeven, maar om de eer. De winnaar mag zich de Heavyweight Tournament World Champion noemen.

Pak rammel

Rico Verhoeven baalt wel van het feit dat Jamal Ben Saddik zich zo kort voor het toernooi zich afmeldt. “Die kan lekker achter in de rij gaan staan. Ik vind het bijna belachelijk. Kan er alles van vinden, maar vind het vooral heel vervelend. Kijk, ondanks alles wat Hesdy zegt, waardeer ik dat hij 10 dagen voor de start van het gevecht de uitdaging aangaat. Daar heb ik respect voor, maar dat wil niet zeggen dat ik hem geen pak rammel ga geven.”

Ondanks dat de wedstrijd tegen Saddik niet doorgaat  kijkt de 31-jarige Verhoeven ondanks dat het niet om de wereldtitel gaat uit naar de partij tegen Gerges. “Mijn reputatie en ego staan op het spel, dat is misschien wel zwaarder dan de titel. Maar mentaal ben ik in balans en heb zin in de wedstrijd. Ze gaan me niet 1 keer zien, maar 2 keer!”

Meer livestreams

Wil je zaterdagavond online de wedstrijden proberen online te kijken? Check dan hier eens Glory 77 livestream 1 of Glory 77 livestream 2.

Geef reactie

Laat reactie achter