Giro d’Italia live stream

Giro d’Italia gratis kijken via een live stream

De 8e etappe in de Giro d’Italia kijk je vanmiddag vanaf 12.50 uur hier via een gratis live stream. De bergetappe gaat van Foggia naar Guardia Sanframondi.

Giro d’Italia live stream 1 KLIK HIER
Giro d’Italia live stream 2 KLIK HIER

Klassementsrenners aan zet

Op papier word de 8e etappe bestempeld als een heuveletappe, maar wij noemen het een bergetappe want met de Want met de Bocca della Selva en de klim naar de finish in Guardia Sanframondi krijgen de renners het wel voor de kiezen vandaag. Vooral de Bocca della Selva is een flinke klim van 15 kilometer lang met een gemiddeld stijgingspercentage van bijna 5%.

Kan Remco Evenepoel vandaag zijn slag slaan in deze 8e etappe? De kansen lijken aanwezig want ook de laatste kilometers naar Guardia Sanframondi lopen behoorlijk steil op. De Belg krijgt vandaag dus een kans om klassementsleider Attila Valter uit het roze te rijden. De achterstand van Evenepoel bedraagt slechts 11 tellen.

Etappe 8
Zaterdag 15 mei (Foggia – Guardia Sanframondi (170 km)

Start: 12.40 uur – Finish: 17.15 uur

Etappe 8 Foggia - Guardia Sandramondi Giro d'Italia 2021
Etappe 8 Foggia – Guardia Sandramondi Giro d’Italia 2021

Livestream Giro d’Italia 2021

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Geef een reactie

/